Rakkaus sisustamiseen on ollut minulle aina hyvin tärkeää.

Sisustussuunnittelija Sirpa Leinonen

Rakkaus sisustamiseen ja harmoniseen kauneuteen on ollut minulle aina hyvin tärkeää, olenhan itsekin koti-ihminen. Olen vuosien saatossa etsinyt maailmalta asiakkailleni kauniita ja erityisen näyttäviä huonekaluja ja sisustustuotteita. Intohimoni onkin suunnitella ja toteuttaa kohteita, jossa luksus saa näkyä materiaaleissa ja tuotteissa, ja sen voi aistia kodin ylellisessä tunnelmassa. Yrittäjänä lähes 16 vuoden kokemuksella olen saanut tehdä lukuisia erilaisia sisustussuunnitelmia ja mielenkiintoisia toteutuksia – pääosin koteihin, mutta myös julkisiin tiloihin sekä yrityksiin.

Teen työtäni rakkaudella ja jokainen projekti on minulle merkityksellinen, oli sitten kyseessä yksittäinen tila tai kokonaisvaltainen Avaimet käteen -toteutus. Lähtökohta asiakassuhteissani on luottamus, avoimuus sekä hyvän mielen kohtaamiset. Tinkimätön tavoitteeni on luoda asiakkaalle juuri hänen näköisensä ja hänen budjettiinsa sopiva kokonaisuus. Laajan ja luotettavan yhteistyökumppaniverkostoni kautta onnistuu myös isompien unelmien toteutus!

Koti on meille kaikille maailman tärkein paikka- turvasatama, johon liittyy tärkeitä elämänarvoja ja paljon tunnetta. Kaunis ja viimeistelty koti luo seesteisen tunnelman ja tuo iloa ihan jokainen päivä. Lisäksi kodin toimivuus helpottaa arkea ja säästää aikaa. Toivon, että aina avatessasi kotisi oven tunnet tehneesi hyvän teon. Olet sijoittanut hyvään elämänlaatuun – itsesi, perheesi tai lähimmäistesi iloksi.

Rakkaudella, Sirpa.