Sisustussuunnittelija Sirpa Leinonen

Työssäni tärkeintä on jokaisen asiakkaan persoonan ja oman maun tunnistaminen.

Sisustussuunnittelu

16 vuoden kokemukseni suunnittelutyöstä ja tyytyväisistä asiakkaista on tuonut ymmärryksen siitä, että kotiin panostaminen on erinomainen sijoitus. Se maksaa itsensä takaisin hyvänä elämänlaatuna ja onnellisuuden tunteena siitä, että koti on suunniteltu toimivaksi juuri omien toiveiden, arjen ja persoonien mukaan. Tällöin koti palvelee asukkaitaan juuri niin kuin pitäisikin. Suunnittelijana tehtäväni on kuunnella hyvin tarkasti toiveita ja tarpeita kodin/tilan suhteen, ja räätälöidä ja tarjota budjetin mukaiset ratkaisut ja tuotteet valtavasta materiaali- ja tuotetarjonnasta.

Rohkeutta erilaisiin valintoihin ja uusiin ratkaisuihin

Useat asiakkaistani ovat yllättyneet siitä, että sisustussuunnitelmani kautta he ovat löytäneet rohkeutta erilaisiin valintoihin ja ratkaisuihin, joita suunnittelijana olen heille tarjonnut. Tämä on mahdollista silloin, kun laadukasta sisustussuunnitelmaa tarkastellaan kokonaisuutena, ei yksittäisinä asioina tai materiaaleina.

Lopullinen sisustussuunnitelmani on hyvin yksityiskohtainen luettelo tiloihin tulevista materiaaleista ja tuotteista ostopaikkoineen, hintoineen, mittatietoineen ja sävyineen. Lisäksi sisustussuunnitelma sisältää
pohjapiirrokset, joihin on merkitty, kuinka tuotteet sijoittuvat tilassa. Sisustussuunnitelma on myös huonekohtainen ostoslista asiakkaalle, jota hän voi toteuttaa oman aikataulun mukaan. Sama käytäntö on myös väri- ja materiaalisuunnitelmissa, jotka toimivat myös työohjeena esimerkiksi remontin tekijöille.

Kestävästi suunniteltu koti säilyttää kiinnostavuutensa ja arvonsa

Laadukkaasti ja aikaa kestävästi suunniteltu koti säilyy kiinnostavana ja kauniina kokonaisuutena useita vuosia, sekä pitää arvonsa, josta hyötyy esimerkiksi silloin, kun kotia vaihdetaan uuteen: asunnon myynti helpottuu ja myyntiaika lyhenee