Sirpa Leinonen

Sisustussuunnittelijana olen unelma-ammatissani. Pääsen työskentelemään isojen sekä pienten hankkeiden parissa, johtamaan avaimet käteen -kohteita ja konsultoimaan pieniä, mutta sitäkin tärkeämpiä yksityiskohtia.

Ennen kaikkea olen asiakaspalveluammatissa. Työssäni tärkeintä on jokaisen asiakkaan persoonan ja oman maun tunnistaminen ja sen kunnioittaminen. Paras kiitos työstäni on se, kun asiakas palaa vuosien jälkeen takaisin luokseni ja pyytää suunnittelemaan myös uuden kohteensa.

Intohimosta työhön, asiakasta palvellen

Suhtaudun työhöni todella intohimoisesti. Kaikki lähtee asiakkaan kohtaamisesta ja kuuntelemisesta. Jokainen projekti aloitetaan yhdessä, saman pöydän ääressä istuen. Minulle on todella tärkeää varmistaa, että asiakkaan kaikki toiveet tulevat kuulluksi, sillä en tee työtäni itseäni, vaan asiakkaitani varten. Koen, että suunnittelutaitoni on suuri rikkaus ja haluan tarjota sen myös sinun käyttöösi.

Yhdessä työskennellessämme sinun ei halutessasi tarvitse huolehtia mistään. Minä johdan projektia, kilpailutan toimittajat, tilaan tuotteet ja toimitukset, huolehdin ovien avaamiset ja hyödynnän laajoja verkostojani hankinnoissa, rakennuspalveluissa ja niiden valvontatöissä. Avaimet käteen -projektissa hoidan kotisi muuttovalmiiksi puolestasi, jolloin sinun tehtäväsi on vain napsauttaa sauna päälle ja nauttia uuden, oman kodin rentouttavasta tunnelmasta!

En halua vain olla mukana tarinoissasi, vaan luoda tarinat yhdessä kanssasi. Ole minuun yhteydessä sirpa.leinonen@tilasisustaja.fi, niin suunnitellaan sinulle unelmiesi koti tai muu tila!

Sisustusterveisin,
Sirpa Leinonen